Serbia: URGENCIJA:Na ruke Ministra : ProceduraPoCl58.DokazPorekla,Ignorisana od Strane RVI.

Serbian  Flag

Urgencija  Ministru , postovanoj g.Bogosavljevic Boskovic

 

na znanje  Premijeru , postovanom g. Vucicu

dostavljamo Vam  dokaz porekla laneta , sto je trebala , a nije trazila RVI  Krusevac, koja je postupala 26.8.2014.  potpuno nezakonito i sa nedopustivim zakasnjenjem, apsolutno  neprofesionalno i nezakonito, potpuno ignorisuci  da je  Procedura po cl.58. zapoceta od strane g.Dragane Mitic 10.8.2014. – ovakve drzavne sluzbenike  koji nemaju  znanje u vezi propisa , nemaju  saznanje  o predmetu po kojem rade ,niti se trude  da ga akceptiraju ni kada im se to kaze – a mi smo im  dali na znanje i pisano i usmeno smo rekli i g.Zoranu Marinkovicu i g.Slavici Jovanovic  ,  o  svim elementima  slucaja  Lane Nani u kojem  postupaju,  i da se tacno zna poreklo i da je  procedura po cl.58.Zak o dobrob  zapoceta na  zahtev  zamenske majke laneta.Takve  osobe  koji se prema svom poslu i prema zakonu : odnose ignorantski, treba  HITNO OTPUSTITI iz drzavne sluzbe , ali i  revidirati  i utvrditi opravdanost penzijskog staza i socijalnog osiguranja za  svo vreme tog nesavesnog obavljanja poslova od strane ovih  lica  u drzavnoj sluzbi. Stete koje time prave – nazalost, nikada nece  moci da nadoknade .

Molimo da Ministar poljoprivrede, g. Boskovic Bogosavljevic , najzad  jedina u ovom lancu  postupi zakonito ,a  u skladu s osnovnim nacelima Zakona o dobrobiti zivotinja i  svim clanovima ovog Zakona koji se odnose na ovo lane ,  i da svojim pravom i  svojom duznoscu , koje njoj  daje i nalaze clan 58. tog Zakona,  raspolaze zakonito i tacno. Hvala.

https://www.youtube.com/watch?v=v1Q747WUHAU

https://www.youtube.com/watch?v=W3xPq1dxqwk

http://serbiananimalsvoice.com

S postovanjem

EPAR /Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi

24000 Subotica,Matka Vukovica,9
Budi vegan-spasi sebe i Planetu

—– Original Message —–

From: EPAR

To: office@minpolj.sr.gov.yu

Cc: premijer A.Vucic

Sent: Tuesday, September 02, 2014 12:13 PM

Subject: Na ruke Ministra : ProceduraPoCl58.Ignorisana od Strane RVI

Na ruke Ministra poljoprivrede i zastite zivotne sredine

2.9.2014.

Postovana g. Ministarka

Molimo  Vas da Vi   najzad  postupite po Zahtevima  g.Dragane Mitic  i EPAR-a  , a u skladu s  osnovnim nacelima i  relevantnim clanovima Zakona o dobrobiti zivotinja  koji se odnose na  slucaj laneta i njegove zamenske majke  koja  ga je uspela spasiti  iz kome od njegovih 7 dana starosti , nakon sto ga je  Draganin  komsija gljivar i pobratim predsednika LU Hajduk Veljko ,  nasao u zbunu u komatoznom stanju  . –  u ovom predmetu svi su postupali nezakonito i prema lanetu i prema porodici Dragane Mitic .Cekamo, zajedno s celim svetom koji prati ovaj slucaj , na Vasu saglasnost da  ovo lane  nastavi da zivi  sa svojom zamenskom majkom .

RVI  je tek na nase insistiranje postupala sa velikim zakasnjenjem ,  RVI nije postupila po clanu 79.Zakona o dobrobiti, mada joj zakon to postupanje  naredjuje RVI  nije nalozila vracanje laneta  njegovoj zamenskoj majci do Vaseg Resenja -Saglasnosti ,  cak je RVI potpuno ignorisala  cinjenicu o kojoj  je imala saznanje: da je Dragana Mitic 10.8.2014. postupila po cl. 58. ,tako da je vreme cekanja na Vasu saglasnost ispunjeno psihofizickim torturama  i predugacko .

Hvala.

S postovanjem

EPAR /Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi

24000 Subotica,Matka Vukovica,9
Budi vegan-spasi sebe i Planetu

 

—– Original Message —–

From: EPAR

To: premijer A.Vucic

Sent: Tuesday, September 02, 2014 11:56 AM

Subject: ProceduraPoCl58.Ignorisana od Strane RVI

Postovani g. Vucicu

2.9.2014.

Ni 3 nedelje nakon sto je Dragana Mitic podnela Zahtev  Ministarki u  skladu s clanom 58. , RVI koja je nadlezna da  to zna , i kojoj smo to dostavili i u pisanoj formi i u tel kontaktu zastupnika EPAR-a sa g.Slavicom Jovanovic  –  pravi se suntava  i pravi se da ne zna da je  Procedura u toku ,  i pise  netacne  konstatacije , SVE RADI NA STETU DOBROBITI laneta, u INAT  nama , a na korist sopstvenu i LU . Korupcija na  delu pred ocima  javnosti .

FALSIFIKATORI CINJENICNOG STANJA   i dalje zloupotreblavaju polozaj !

Od 10.8.2014. Dragana Mitic ceka da g.Ministarka odluci, dotle  je lesinari napadaju  i ugrozavaju i njen i Nanijev opstanak.

Ministar , po nalogu clana 58. ima   rok do 30 dana  –   zasto ceka poslednji dan ? zar treba iscediti i poslednji atom energije iz  Nanija i Dragane, pa se tek onda  udostojiti da odradis  posao koji ti zakon naredjuje –  i da postupis u skladu s nacelima tog zakona  , na prvom mestu dobrobit laneta koje se vezalo za zamensku majku .Ko ima pravo da  ovom lanetu oduzme sansu da zivi s zamenskom majkom .Prvu majku su mu ubili lovci, sad  njega treba da dokrajci  Ministar ?  i Inspekjcija koja je po clanu 76., 78. i 79.  duzna da postupa u interesu DOBROBITI LANETA .

Degutantno i potpuno nesaglasno sa Zak o dobrobiti  je  dosadasnje postupanje i RVI  i Ministarke  –  uzgred, ovakve osobe kao ove koje su pisale zapisnik RVI, a da pri tom nemaju potpuno sagledan predmet – jer bi inace znali  da  je Procedura po cl. 58. pokrenuta jos pre 3 nedelje – takve osobe   mogle bi da  cuvaju ovce, ako neko ima poverenja da im poveri stado , a ne da rade  posao u ime  drzavnog organa .

Ovo nije uvreda , samo je deduktivni zakljucak o eventualnoj  potenciji tih osoba , definitivno  se  moze videti da nemaju potencijal da rade  odgovoran posao RVI , jer cak ni ne znaju da je Proceduru pokrenula Dragana Mitic u skladu s  clanom 58. Zakona o dobrobiti jos  davnog 10.8.2014.  i da  Minisatrka vec treba da je odgovorila ili  da odgovori do 9.9.2014.

kao i da taj odgovor ne sme da ide  na stetu dobrobiti laneta i njegove zamenske majke – jer  bi to bilo u suprotnosti s  vise clanova Zakona o dobrobiti, a i  ljudska prava Dragane i njene familije su vec naveliko narusena od 1.8.2014.

 

Molimo Vas da omogucite da ova agonija  i sarada  budu prekinuti bez dalje stete. Sad  nas  vec ceo svet posmatra, a i da ne, radi nas  gradjana Srbije, prekinite ovo, jedino Vi to mozete uciniti : samo  Vas molimo da nalozite  ovim drzavnim organima da rade  svi po zakonima Srbije i  po Ustavu.

Hvala.

S postovanjem

EPAR /Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi

24000 Subotica,Matka Vukovica,9
Budi vegan-spasi sebe i Planetu

 

urgent 1urgent 2urgent 3urgent 4urgent 5

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: